23 Aralık 2015 Çarşamba

Nadide Hayat Filminin Galası Gaziantep’te Yapıldı

Merakla beklenen Nadide Hayat filminin galası, yönetmen ve oyuncularının katılımıyla Gaziantep’te büyük bir coşkuyla yapıldı. Nadide Filminin yönetmeni Çağlar Irmak, kente yapılan Yeşil Vadi parkında isimlerini yaşatacak bir ağacın dikilmesini istedi.
İzleyiciler tarafından merakla beklenen Nadide hayat filminin galası Gaziantep’te yapıldı. Gaziantep’te bir alışveriş merkezinde bir araya gelen Nadide Hayat filminin Yönetmeni Çağan Irmak ve oyuncu kadrosunda bulunan Demet Akbağ, Sevil Akı, Irmak Örnek vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yönetmen Çağan Irmak, kente yapılan Yeşil Vadi parkında, kendi ismini yaşatacak bir ağacın dikilmesini istedi.
Gerekirse kentin yetkilileri tarafından bir banka hesabının açılmasını isteyen Irmak, “Sandığım kadarıyla çok büyük bir parkınız açılıyor. O konuda bol şans diliyorum. İnşallah çok güzel ve yemyeşil bir yer olur. Hatta şöyle düşündüm. Bir banka hesabı açıp, mesela biz ünlüler oraya, bir fide parası karşılığı bir şey yatırsak, o ağaçlardan birine, bir sanatçının ismi verilse, bir öneridir bu olmaz mı mesela belediye bir hesap açar, biz oraya 50 lira yüz lira yatırırız. Mesela benim de burada bir ağacım olur. Sizden ricam bunu belediye başkanınıza iletin” şeklinde konuştu.
Sevilen oyuncu Demet Akbağ ise Gaziantep’e daha önce geldiğini belirterek, “Gaziantep’te güzel bir senaryo ve iyi bir proje olursa burada severek yaparım” şeklinde açıklamada bulundu. Nadide Hayat filminin ekibi kendi filmlerinin galasının yapıldığı beş salonu gezerek, filmi merakla bekleyen izleyicilerle bir araya gelip resim çektirdi.
“GAZİANTEP’TE GÜZEL BİR SENARYO OLURSA OYNARIM”
Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan aynı zamanda Hükümet Konağı filmiyle de seyircilerin büyük bir sevgisini kazanan Demet Akbağ Gaziantep’te olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Demet Akbağ, “Daha önce de Gaziantep’e gelmiştim ama uzun zamandır gelmemişim. Filmin gösterimi sebebiyle gelmek, beni çok mutlu etti. Bugün Zeugma Müzesini de gezdik. Meşhur kebabınızdan da yedik. Şahane ve birbirinden enerjisi yüksek ve coşku dolu beş salon gezdik. Onlarla da merhabalaştık. Biz bugün buradan güzel anılarla ayrılıyoruz. Seyircilerde umarım filmimizi sever. İnşallah film onlara iyi gelir Gaziantep’te güzel bir senaryo ve iyi bir proje olursa burada severek yaparım. Gitmediğimiz ve gidemeyeceğimiz hiçbir yer yoktur. Her yere gider film çekeriz. Yeter ki güzel bir hikayenin içinde olalım ve yeter ki seyircimize mahcup olmayalım” diye konuştu.
Irmak Örnek de Gaziantep’in yemeklerini çok beğendiğini söyleyerek, müzeyi gezdiğini ve şehrin coğrafyasını çok beğendiğini belirtti.
Gaziantep’te çok kısa süre kaldığını ve daha fazla kalmak istediğini belirten Sevil Akın ise Gaziantep insanlarının samimi enerjisini beğendiğini belirtti. Aynı zamanda Demet Akbağ’ın Gaziantep’te bir proje olsa hemen kabul edeceğinin fikrine katıldığını da sözlerine ekleyen Akın, “Umarım Gaziantep’te daha fazla vakit geçirme şansımız olur” ifadelerine yer verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder