26 Aralık 2015 Cumartesi

RedHack: Sadece DDoS Değil Sistemlere Sızdık

Türkiyeli Hacker grubu RedHack Türkiye’ye yönelik olarak gerçekleştirilen siber saldırılar hakkında konuştu. RedHack tarafından yapılan açıklamada saldırının sadece DDoS’la sınırlı olmadığı sistemlere de sızıldığı açıklandı. Hackerlar, sızmanın farkedilmesinin ardından banka ve bakanlıkların “fişi çektiklerini” aktardı. 
Grup yaptığı açıklamada şunları yazdı:
“Saldirilarimiz 2 Kasim’da yaptigimiz aciklamalar ekseninde surdurulen hazirliklarla 10 gundur devam ediyor.
Eylemin hedefi -basinda sunuldugu gibi Rusya-Türkiye arasindaki sürtüşmeye mudahil olmak degil- DAIS ceteleri ve onun destekleyen AKP’dir
Operasyon sadece #RedHack’e ait bir operasyon degil #Anonymous kardeslerimiz basta olmak uzere enternasyonal sivil bir koalisyon ürünüdür.
Eylem, medyada verildigi gibi sadece DDOS’dan ibaret degildir. Zira bugun de devam eden “banka operasyonlari” SIZMA seklinde eylemlerdir.
Sizintiyi farkettikten sonra, bugune kadar onlem olarak yaptiklari tek seyi yaptilar yani “fi$i cektiler”
Ama sorunu hala bulamadilar…
Eylemimizi: Gezi’de Gazi’de Lice’de Roboski’de Suructa, Sur’da, Ankara’da Sirnakta, Fransada ve dunyanin herhangi bir cografyasinda Baris kardeslik esitlik icin katledilen canlara, Tahir Elciye.. Evinin icinde hunharca oldurulen Dilek Doğan’a, Dilan’a, Sirine, Yelize Ve fasizmin zindanlarinda fasizmi yargilayan devrimci tutsaklara, basin emekcilerine, cefakar analara, fedakar babalara adiyoruz…
Eylemimiz katlanarak sürecek. Bankalardan Noter’ine Uyap’indan Mernis’ine Polnet’inden Deniz Hava Kara ulasimina kadar silip süpürecegiz.
‘En umutsuz oldugunuz an orada olacagiz’ demistik ve gelecek secimleri de beklemeye niyetimiz yok..
Bizi bekleyin…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder