9 Ocak 2016 Cumartesi

Fatma Şahin En Başarılı Başkanlar Arasında



Yılın en başarılı belediye başkanları anketinde, görev süresinin ikinci yılında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 4’üncü sırada yer aldı.
ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan “Yılın En Başarılı Belediye Başkanları” anketinin sonuçları açıklandı. Dünya Araştırmacılar Derneği ESOMAR üyesi olan ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette İstanbul, Konya, Gaziantep, Manisa gibi büyükşehir belediye başkanlarının yer aldığı araştırmada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yüzde 56,5 oranla 2015 yılının en başarılı 4’üncü başkanı oldu. ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan araştırma sonucuna göre en başarılı 10 belediye başkanı, aldığı oy oranı ve sıralaması şöyle açıklandı:”Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek (yüzde 60,5), Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek (yüzde 58,2), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş (yüzde 57,0),
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin (yüzde 56,5), Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz (yüzde 56,0), Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel (yüzde 55,4),
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen (yüzde 54,2), Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu (yüzde 54,0), Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç (yüzde 53,5), Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün (yüzde 52,0).”

FATMA ŞAHİN, EN BAŞARILI BAŞKANLAR ARASINDA İLK DÖRTTE
61. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’nde kurucu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak görev yapan Fatma Şahin, 30 Mart 2014’te yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne aday gösterilmişti. Gaizantep’in ilk kadın milletvekili ve Güneydoğu Bölgesi’nin ilk kadın bakanı ünvanları da bulunan Şahin, belediye başkan adayı olarak gösterildiği seçimlerde başarıyla çıkmış ve yaklaşık 2 yıldır belediye başkanlığı görevini başarıyla yürütüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder