27 Aralık 2015 Pazar

CHP Gaziantep Kadın Kolları Başkanını Seçti

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Örgütü il başkanlığı seçiminden sonra Kadın Kolları Başkanlığı seçimlerini de yaptı. Yapılan seçimde Kadın Kolları başkanı daha önce de atamayla göreve gelmiş olan Mine Polat oldu.
Şato Resturant’da düzenlenen, Filiz Atakan ve Mine Polat’ın yarıştığı seçimde konuşma yapan yeni İl Başkanı Av. Nesrin Tuncel “Kadınlar olarak ülkenin bu kötü gidişine dur demek zorundayız. Kurtuluş Savaş’ında kadınlarımız nasıl ülkeyi kurtardıysa şu anda yaşanan kötü günlerde de kadınlarımız yeniden ülkenin kötü gidişatına müdahale edecektir” dedi.
Sosyal demokrat kadınlar olarak bizler her zaman kadın haklarının en iyi savunucuları olarak mücadelemizi sürdüreceğiz diyen Tuncel “Şu anda seçilecek olan İl Kadın Kolları ile birlikte eskisinden daha etkili, daha güçlü çalışmalar yaparak halkımızı bilgilendireceğiz” şeklinde konuştu.
Seçim Sonuçları
Filiz Atakan 37 oy  Mine Polat 114 oy
Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri; Asiye Yıldız, Zehra Gündoğdu, Pınar  Erdem, Seda  Güler, Hanife Albayram, Hatice Yıldırım, Elif Titiz, Feray Suran, Muazzez Çiloğlu, Beyza Kasapoğlu, Hatice Tanak, Fatoş Uğur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder